| شيف العيلة....... ادخل ودوق | |
|
+4kalemat farha TiTO Mohamed Shazly 8 مشترك |
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: شيف العيلة....... ادخل ودوق الجمعة يونيو 13, 2008 12:36 am | |
| حبايبى وأصدقائى أعضاء منتدانا كلنا عارفين ان أقرب طريق للرجل معدته وأن المطبخ هوه من أهم الأماكن فى البيت وطبعا الأكل دا أذواق ممكن أحب أكلة وعلى العكس ممكن ما أحبش أكلة تانية لكننا متفقين فى النهاية على حاجة واحدة أن الاكلة الحلوة حلوة .. على أيام ستى وستك كان الراجل فى إختياره لزوجته بيسأل هى بتعرف تتطبخ ولا لا ..... وكانوا لما ييجوا يمجدوا فيها يقولوا دا نفسها حلو فى الأكل علشان كده بدأت بجملة أقرب طريق للراجل معدته... لما يكون جاى من شغله تعبان ومضايق ويلاقى أكله تمام بتلاقيه اتحول حاله 180 درجه وبعد كده يبدأيندمج ويشارك الزوجه والاولاد الفرحة واللعب والفكاهة.......... علشان كده انا بقدم (فكرة شيف العيلة ) اللى هنقدم فيها أكلات ووجبات يارب تعجبكم ....... وبالهنا والشفا | |
|
| |
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الجمعة يونيو 13, 2008 12:38 am | |
| [b]أكلة سمك مصرية مواصفات الطبق:
وقت الإعداد: نصف ساعة وقت الطهي: 45 دقيقة تكفي: 6 أفراد.
* المقادير:
- ثلاثة أكواب من الأرز. - سمكتان من الحجم المتوسط. - بصلة كبيرة الحجم مقطعة. - 4 فناجين من الماء المغلي. - نصف كوب من أربعة أنواع من المكسرات: لوز - بندق - سوداني - زبيب. - زيت نباتي لقلي السمك. - زيت نباتي لطهي الأرز. - ملعقتان من الكركم. - ملح وفلفل.
* الطريقة:
أولا: لإعداد السمك:
- قومي بتنظيف السمك وغسله. - اقلي السمك في زيت غزير حتى يصير لونه ذهبياً، ثم جففيه على ورق المطبخ. - انزعي الجلد والشوك واخلي السمك تماماً بيديك ليصير لحماً خالصاً. - قومي بتحمير الزبيب والبندق والمكسرات في زيت نباتي واتركيهم جانباً. - اخلطي السمك مع المكسرات.
* ثانيا: لإعداد الأرز وتقديم الطبق:
- في وعاء متوسط وعميق قومي بتحمير البصلة المقطعة حتى تصفر. - أضيفي الماء المغلي بمقدار كوب ونصف لكل كوب أرز. - أضيفي الأرز المغسول وقلبي جيداً على نار هادئة حتى يتشرب الأرز ماء الطهي. - غطي الوعاء واستمري في الطهي لخمس وعشرين دقيقة على نار هادئة. - قومي بقلي اللوز بعد تقشيره وتكسيره إلى شطرين حتى يصير ذهبياً. - في وعاء عميق رصي نصف مقدار الأرز في طبقة تليها طبقة من لحم السمك مع المكسرات ثم باقي الأرز واضغطي بيديك لضبط المقدار. - غطي الوعاء بطبق مسطح واقلبي المقدار ليصبح في شكل الكعكة وزيني السطح باللوز المقشر.
والف صحة وعافية.
وواعو تنسو تنقوا السمك زى ما الاخت الملكة ميساء بتقوال فى موضوعه عشان الاكل تطلع تمام ياله سلام[/b] | |
|
| |
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الجمعة يونيو 13, 2008 2:28 am | |
| الحلو ياجماعة البقلاوة المقاديـر
¾ 3 كوب دقيق (لكل الأغراض)
¼ 1 كوب ماء
1 بيض
2 معلقة كبيرة زيت
2 معلقة كبيرة ملح
1 كوب زبد
الطريقـة
- يعجن الدقيق والبيض والملح في العجان وتضاف الماء تدريجياً مع الاستمرار في العجن حتى تتداخل المكونات.
- يُضاف الزيت وتعجن لمدة 10 دقائق حتى نحصل على عجين أملس ومتماسك.
- يُترك العجين ليرتاح بحيث يمكن شدها دون أن ترجع ثانية وهذا دليل على نجاح العجين.
- يُقسم العجين إلى قسمين ويكون كل جزء على شكل اسطوانة.
- تُقطَع الأسطوانة إلى قطع صغيرة بالقطاعة وتغطى كل قطعة بالنشا من الجهتين وترص فوق بعضها وتغطى وتترك لترتاح لمدة من 20 إلى 30 دقيقة.
- تُفرد كل قطعة بالنشابة على سطح مائدة أملس مرشوش بقليل من النشا على شكل دائرة ثم ترص الدوائر فوق بعضها مع مراعاة رش نشا بين كل قطعة وأخرى بحيث لا تلصق.
- يُترك العجين لترتاح مرة أخرى مع نزع كل النشا الزائد حول العجين.
- ترقق بالنشابة الكبيرة مرة أخرى على شكل مستطيل ويلف كل راق على النشابة على حدي بحيث يتخلل الهواء بين الطبقات كُل وأشكر
المكونات
فستق زبد جامدة 10 راقات من عجين البقلاوة
الطريقـة
- يُخلط الفستق بالزبد.
- يُوضع 10 راقات جلاش فوق بعض ثم يوضع جزء من الحشو على طرف الجلاش وتلف على الحشو مرة واحدة.
- تُقطع بقطاعه كول وأشكر.
- تُرفع بالسكين وتُرص في صاج مدهون بالسمن.
- تُسقى الصينية بالزبد السايحة وتترك بالبراد لمدة 5 دقائق حتى تتماسك.
- تُوضع في فرن درجة حرارته 200 درجة مئوية. | |
|
| |
TiTO فرند نشيط
عدد الرسائل : 177 العمر : 37 الموقع : www.friends.justgoo.com العمل/الترفيه : mistr المزاج : good تاريخ التسجيل : 07/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الجمعة يونيو 13, 2008 9:44 am | |
| تسلم ايديكى الا قوليلى انتى اتعلمتى الطبخ دة فين
بس اية نفسك لا يعلى علية هههههههههههههههههه
تقبل مرور واحد مبيحبش السمك | |
|
| |
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الجمعة يونيو 13, 2008 9:56 am | |
| شكرا لمرورك تيتو وان شاء الله الاكلة الجاية تعجبك زى ما السمك عجب ناس تانية وشوف تحب تاكل ايه على العشا | |
|
| |
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الجمعة يونيو 13, 2008 11:18 pm | |
| الحواوشي )عيش باللحمة)
المقادير
2 كيلو لحم مفروم 4 بصلات متوسطة الحجم 2 أو 3 فلفل حار حسب الرغبة 2 فلفل رومي
حبة طماطم
ملح، فلفل، بهارات 4 رغيف عيش
الطريقة
1. يقطع البصل والفلفل والطماطم قطع صغيرة وتخلط جميع المقادير مع بعضها مع اللحم المفروم والملح والفلفل والبهارات 2. توضع كمية مناسبة من الخليط فى كل رغيف ثم يدهن الرغيف بقليل من الزيت حتى لا يلتصق ويلف بورق الألمنيوم (قصدير) ويدخل الفرن درجة حرارة 250 ف (120 س) وبعد ربع ساعة يقلب على الوجه الآخر وننتظر حتى تمام النضج وبالهناء والشفاء | |
|
| |
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الجمعة يونيو 13, 2008 11:21 pm | |
| طبعا أنا بطبق الحواووشى ده هزعل منى ناس كتير متخصصين فى عمله وبيكلوا عيش من وراه أنا بعتذر ليهم لكن دا من حق أعضاء المنتدى على شيف العيلة............. أعمل أيه ما باليد حيلة | |
|
| |
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الجمعة يونيو 13, 2008 11:24 pm | |
| الحلو جاهز يا حلووووووووووووووين
كيك شيكولاتة بالجناش
المقادير
1- الكيك
½ كوب زبده 3/2 كوب سكر 4 بيض ¼ 1 كوب دقيق ½ ملعقة صغيرة ملح ¾ ملعقة صغيرة بيكنج بودر ½ ملعقة صغيرة ڤانيليا ¾ كوب حليب ½ كوب شيكولاتة ذائبة
2- الجناش
1 كوب كريم لباني 2 ملعقة كبيرة زبدة 2 ملعقة كبيرة سكر 1 كوب شكولاته مبشورة
الطريقة
1- الكيك
- يُجهز فرن على حرارة 180 درجة مئوية قبل البدء في عمل الكيك.
- تُخفق الزبدة جيداً ويضاف السكر ويستمر في الخفق حتى تصبح هشة كالكريمة.
- يُضاف البيض إلى الخليط تدريجياً واحدة تلو الأخرى ونستمر في الخفق.
- يخلط الدقيق و الملح والبيكنج بودرو الفانيليا ثم يضاف تدريجياً إلى الخليط ويترك جانباً.
- يُضاف لبن الحليب تدريجياً حتى تتداخل كل المكونات.
- يُوضع قليل من الخليط في وعاء آخر، و تُضاف الشكولاته الذائبة إليه مع مراعاة أن تكون دافئة وتخلط حتى تتجانس مع باقي المواد و بذلك نحصل على خليط أبيض و آخر بالشيكولاتة.
- يُوضع من خليط الكيك بالشيكولاتة في صينية مدهونة بقليل من الزبدة ومرشوشة بقليل من الدقيق ثم تُضاف الخليط الأبيض ، و أخيراً باقي كمية الخليط بالشيكولاتة .
- تُخبز في الفرن السابق التسخين لمدة 35-45 دقيقة .
2- الجناش
- تُغلى الكريمة اللباني في وعاء ويضاف إليها السكر ويذاب جيداً.
- تُوضع الشكولاته المبشورة في وعاء، ثم تمزج مع الكريمة وتُقلب حتى تسيح.
- تُترك جانباً (يمكننا استخدامها كالصلصة وهي دافئة أو كحشو للكيك وهي باردة متماسكة).
- يُصب من الجناش على الكيك ثم تُوضع في الثلاجة حتى تبرد و تتماسك. | |
|
| |
farha فرند سوبر
عدد الرسائل : 3448 العمر : 35 الموقع : https://friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : محاميه المزاج : ........... الاوسمة : تاريخ التسجيل : 07/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الجمعة يونيو 20, 2008 3:23 pm | |
| تسلم ايدك الموضوع حلو اوى بس هو ماينفعش اساعدك واجيب وصفات اكل معاك | |
|
| |
kalemat مشرف عام
عدد الرسائل : 472 العمر : 63 المزاج : out of service تاريخ التسجيل : 07/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الخميس يونيو 26, 2008 8:32 pm | |
| ههههههههههههههه والله جميل ياريت تكمل الموضوع باكلات اجمل
| |
|
| |
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الخميس يونيو 26, 2008 11:00 pm | |
| ورق عنب لايقاوم بالطعم والشكل المقادير:
1- زجاجة ورق عنب - علبة صلصلة طماطم -
1/2 حزمة بقدونس - 1/2 حزمة كزبرة - بصلة كبيرة -
3 حبات طماطم مفرومة - كوب عصير ليمون - كوب زيت زيتون
- مكعب ماجي بنكهة الدجاج - فلفل أسود - ملح حسب الرغبة - 2
ملعقة طعام كاتشب - 3 حبات بطاطس متوسطة الحجم مقطعة شرائح - 1/2 ملعقة ملح الليمون .
الطريقة:
1- نقلي البصل في نصف كوب من زيت الزيتون ويقلب على النار حتى يذبل.
2- نضع البقدونس مع الكزبرة ويحرك حتى يذبل .
3- نضع الطماطم ويحرك مدة دقيقتان
4- نضع مكعب ماجي والملح وملح الليمون والفلفل والصلصلة و1/2 كأس من عصير الليمون والكاتشب ويحرك الجميع
5- نضيف الرز ونحركه قليلا ثم نتركه على نار هادئة حتى ينشف الليمون
6- نحضر الصينية بوضع شرائح البطاطس في قعرها.
7- نخرج ورق العنب من الزجاجة ونغسله بماء حار ونضعه في سلة لكي ينشف
8- نحشي الورق بالحشوة
9- بعد أن ننتهى من حشو الكمية نضع عليه الصوص ( وهو عبارة عن 1/2 كأس زيت زيتون - 1/2 كأس عصير ليمون
- ملح - فلفل أسود - 1/2 ملعقة ملح الليمون - الماء بحسب ارتفاع الورق في الصينية )
10- نلف الصينية بورق الألمنيوم وتدخل في الفرن على حرارة متوسطة (350 درجة ) إلى أن يجف الماء تقريبا وليس نهائيا .
| |
|
| |
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الخميس يونيو 26, 2008 11:03 pm | |
| كل وادعيلى يا كلمات ويارب تكون بتحب محشى ورق العنب زيى وان شاء الله هيكون هناك المزيد من الاكلات | |
|
| |
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: الكسكسي بالخضروات الموسمية السبت يوليو 26, 2008 1:17 am | |
| الكسكسي بالخضروات الموسمية
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
المقادير:_
1 كيلو كسكسي.
1 كيلو لحم ضأن.
4 بصلات مقطعة.
كزبرة خضراء.
6 ثمرات طماطم مقطعة قطع متوسطة.
4 ثمرات جزر.
4 ثمرات كوسة.
4 ثمرات لفت.
ملعقة صغيرة فلفل أسود.
نصف ملعقة صغيرة قرفة.
ملعقة صغيرة مسحوق كركم أصفر.
ملح.
ماء ساخن.
2 ملعقة كبيرة زيت ذرة.
2 ملعقة كبيرة زبدة.
الطريقة:
• تغسل الخضروات جيداً، وتقشر وتقطع قطعاً متوسطة "تقطع طولياً".
• يغسل اللحم ويوضع في إناء الطهو ويضاف إليه البصل والطماطم المقطعة
والتوابل والكزبرة الخضراء، وملعقة طعام زيت ذرة ويقلب جيداً.
• يقلب اللحم والخضروات على النار مع إضافة الماء الساخن الكافي وحتى يقرب
اللحم من النضج وتضاف الخضروات.
• يفلفل الكسكسي بقليل من الماء الدافئ ويوضع في إناء الكسكسي ليطهو فوق
بخار الماء ويفلفل في صينية كبيرة مع إضافة قليل من الملح والتوابل والزبدة
السائلة ثلاث مرات مع إضافة قليل من الماء الدافئ ليعاد لإناء الكسكسي
حتى النضج تماماً.
• يغرف الكسكسي في طبق التقديم، ويوضع اللحم والخضروات في منتصف الطبق.
تقبلووووووووو مودتــــــــــــــــي ومحبتـــــــــــــــــي
| |
|
| |
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق السبت مايو 23, 2009 11:07 am | |
| الكشرى المصرى
المقادير مكرونه صغيره مسلوقه
ارز ابيض
شعريه
حلقات بصل
ملعقه دقيق
صلصه صماطم
عدس بجبه او اصفر
ثوم
زيت
الطريقة
تخلط حلقات البصل بقليل من الدقيق ثم تحمر فى الزيت
وتصفى وترفع على ورق ماص
يوخذ الزيت المتخلف من تحمير البصل ويؤخذ منه جزء ويحمر
فيها قليل من الشعريه ثم نضيف الارز ونسقيه بالمرق ونتركه لينضج
نسلق المكرونه ونصفيها من الماء ونضع عليها ملعه زيت
من زيت البصل مع نصف ملعقه من الفلفل الحار المطحون
نسلق العدس فى الماء المضاف اليه القليل من الثوم المدقوق
ويمكن ان نسلق حمص شامى ايضا لعمل الصلصه
ناخود مقدار من الزيت المتخلف من تحمير البصل ونحمر
فيه الثوم ونضيف معه التوابل الفلفل الاسود والكمون والبهارات
والفلفل الحلو ملعقه كبيرهثم نضع صلصه الطماطم ونتركها لتتسبك
لعمل صلصه الخل نحمر قليل من الثوم ونضع معه كزبره ناشفه
والقليل من الخل
طريقه التقديم نضع المكرونه ثم الارز والعدس والحمص ثم
صلصه الطماطم وحلقات البصل المقرمشه
بالهنا والشفا وابقوا اعملوا حسابى فى طبق هاه اللى ياكل لوحده يزور تحياتى للجميع
| |
|
| |
البرنسيسه فرند سوبر
عدد الرسائل : 4741 العمر : 33 العمل/الترفيه : طالب ادعوله المزاج : المزاج زى ما رامو عاوز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 31/07/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الأحد مايو 24, 2009 3:54 pm | |
| ههههههههههههههههههههههههههههههههههههه كل واحد بيدور على اللى يهمه هم البطن يقعد مع المجنون سنه امال مع العاقل قد ايه انا اول ما شفت الموضوع ومن وقتها بضحك شكرا ليك انك خلتنى اضحك ممكن ننقله قسم النكت والالغاز هيبقه مناسب هناك انا بهزر يا درش موضوع جميل بجد بس مظنش انى هعمل بوصفاتك مين يضمنى انك مش عامل مقلب فيهم ولا ناسى حاجه لا يا عم بلاش منهم احسن تسلم ايدك يا محمد | |
|
| |
nathaly فرند سوبر
عدد الرسائل : 1316 العمر : 34 الاوسمة : تاريخ التسجيل : 02/09/2008
| |
| |
Ayman فرند سوبر
عدد الرسائل : 2709 العمر : 36 العمل/الترفيه : ليسانس لغة إنجليزية المزاج : تمااااام الاوسمة : تاريخ التسجيل : 17/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الإثنين مايو 25, 2009 5:27 am | |
| تسلم ايدك ع الموضوع ده يا شاذلي دايما مواضيعك جديدة ومميزة بص بقى .. مع انى فاشل فى الطبيخ والكلام ده وبدخل المطبخ علشان حاجة واحدة بس .. طبعا علشان اعمل المشروب الرسمي للكرة المصرية واللى هو طبعا .. الشاااااااااي بس انا ممكن اكل اللى انت بتعمله هههههههههههه بجد يا شاذلي تسلم ايدك
| |
|
| |
Mohamed Shazly مشرف القسم الاسلامى+المنتديات الادبية
عدد الرسائل : 3539 العمر : 37 الموقع : www.friends4.forumegypt.net العمل/الترفيه : رجل دعاية وإعلان المزاج : تماموووووووووز بالموز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 10/06/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الإثنين مايو 25, 2009 10:11 am | |
| مرسى لمرورك الجميل يا ايمن وبجد منورنى دايما فى موضوعاتكى ويارب يكون الكشرى عجبك ههههههههه وان شاء الله الاكلة الجاية اهداء منى ليك عازمك عليها يا سيدى بس على حسابك ههههههههه عموما شكرا على كلامك الجميل زيك تحياتى ليك يا نجم
| |
|
| |
النجم فرند سوبر
عدد الرسائل : 1154 العمر : 38 تاريخ التسجيل : 18/01/2009
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الإثنين مايو 25, 2009 9:42 pm | |
| ياسلام ياولاد انا مش مصدق نفسى اكيد انا بحلم حد يصحينى من الحلم اكن الشاذلى بقى شيف وانا ماعرفش لا بجد حرام كنت لازم تعرفنى ياشاذلى
باماره ايه بقى ياد دانت مبتعرفش تعمل كوبايه شاى لنفسك ولا عمرك حضرت ماره فطار او غده لنفسك وجاى تعملى فيها الشيف منى ولا الشيف اسامه هههههههههههههههههههههههههههه الله يحظك يامحمد ياشاذلى لو سمحتى يامدام منى يوه اصدى ياشاذلى ممكن اعرف هتحضر لينا ايه النهارده بس ياريت تكون اكله حلوه على زوقك ههههههههه
| |
|
| |
البرنسيسه فرند سوبر
عدد الرسائل : 4741 العمر : 33 العمل/الترفيه : طالب ادعوله المزاج : المزاج زى ما رامو عاوز الاوسمة : تاريخ التسجيل : 31/07/2008
| موضوع: رد: شيف العيلة....... ادخل ودوق الثلاثاء مايو 26, 2009 6:52 am | |
| ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هموت من كتر الضحك دمك خفيف بشكل يا حماده هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههه اه لو محمد شاف الكلام ده اجى اعز فيك امتى ان شاء الله | |
|
| |
| شيف العيلة....... ادخل ودوق | |
|